Vita Koffie Locatie

Op de Veluwe, slechts 10 minuten rijden naar het Kootwijkerzand en dichtbij Het Nationale park de Hoge Veluwe, ligt onze locatie.

Vita Koffie locatie bevindt zich op zorgboerderij Klein Essen. Geniet van het prachtige uitzicht, de rust en alle andere aanwezige faciliteiten. Voor kinderen zijn er een aantal leuke speeltoestellen voor eindeloos speelplezier.

Onze locatie is op zaterdag geopend van 09:00 tot 16:00. U kunt dan een kopje koffie/thee drinken ”to go” en genieten van de plek. Graag eerst bellen/mailen als u interesse heeft om langs te komen.

Ook is het mogelijk om de zaal en veranda te huren op doordeweekse dagen (van 16:30 tot 22:00) en op zaterdagen (vanaf 16:00 tot 22:00) voor verjaardagen, vergaderingen, bruiloften, personeelsfeesten enzovoorts. Voor meer informatie neem contact op met m.broekhuizen@vitakoffie.nl telnr. 0652226112

Over Vita Koffie 

Jean Ngoma (mede-oprichter) komt uit Congo.We wilden al lange tijd iets doen voor de Congolese bevolking wat een blijvende verandering kan brengen. Onze koffie is een 100% Congolees product. Door te focussen op één land en één regio kunnen we echt een verandering brengen. Door onze eerlijke en duurzame koffie te drinken en te kopen, help je Congolese vrouwen en jong volwassen om een eigen bedrijfje te beginnen en zo financieel onafhankelijk te worden. 75% van onze winst gaat namelijk weer terug naar Congo waar wij het investeren in onderwijs of kleine agrarische ondernemingen.

Kom snel langs en geniet van onze (h)eerlijke koffie !

forest trees